Menús
Menú Degustació Pepet
Benvinguda de la casa
– Petit tast del xef amb productes de temporada
Entrant fred
– Coca de recapte amb sardina fumada i gelatina de vermut
Entrant calent
– Caneló de rostit tradicional amb beixamel trufada
Peix
– Lluç de palangre amb cremós de coliflor i salsa suquet
Carn
– Xai d’Osona a baixa temperatura amb parmentier de patata i espàrrecs verds
Pre-postres
– Sorbet de poma verda amb toc d’anís
Postres
– Crema catalana reinventada amb gelat de canyella
110€
Menú Experiència Celler
Benvinguda sensorial
– Bombó líquid de formatge d’Osona i codonyat
Tapetes del territori
– Degustació de tres tapes inspirades en productes locals
Mar i muntanya
– Calamar farcit de botifarra negra sobre parmentier d’all escalivat
Arròs gastronòmic
– Arròs melós de bolets i tòfona amb pols de pernil ibèric
Peix de temporada
– Corball amb salsa d’ametlles, flor de fonoll i pèsols del Maresme
Carn amb tradició
– Vedella ecològica amb reducció de vi ranci i pastanagues confitades
Pre-postres
– Infusió freda de llimona i alfàbrega
Postres
– Xocolata, oli d’oliva i sal: textures, aromes i records
Final dolç
– Selecció de dolços artesanals amb cafè o infusió
210€