El Celler

El Celler del Pepet és molt més que un restaurant: és un homenatge a la cuina catalana d’arrels profundes, reinterpretada amb sensibilitat i passió contemporània. Situat al cor de la comarca d’Osona, a tocar del Montseny, el nostre celler ocupa una masia centenària restaurada amb respecte per l’entorn i per la història que l’envolta.

L’experiència gastronòmica que oferim gira al voltant d’un menú degustació que evoluciona amb cada estació. Treballem únicament amb producte de proximitat, escollit diàriament de petits productors, pagesos i artesans locals que comparteixen el nostre compromís amb la qualitat i la sostenibilitat.

El nostre equip

Pere Vallmajor – Cap de cuina

Nascut a Manlleu i format a grans cuines del país, en Pere combina la saviesa dels fogons tradicionals amb tècniques actuals. Té debilitat per la cuina de cullera, els caldos i la caça.

Joana Ribes Xef de producte i temporada

Criada entre horts i camps a les Garrigues, la Joana és la veu de la terra dins la cuina. La seva obsessió per la temporalitat i el respecte absolut pel producte fan que cada plat sigui un reflex viu del paisatge.

Nil Ferran Xef creatiu i tècnica

Amb experiència internacional i una ment inquieta, en Nil porta el toc innovador a la cuina del Pepet. Fusiona textures, temperatures i sabors amb un respecte escrupolós per l’essència de cada ingredient.

La nostra visió

«Al Celler del Pepet creiem en una cuina honesta, sense artificis innecessaris, que emociona per la seva senzillesa i profunditat. Cuinem per compartir, per explicar qui som, d’on venim i com entenem el món que ens envolta.»

Cada plat que surt de la nostra cuina és una celebració del territori, una història servida al plat, un viatge pels sabors de la nostra terra.»

– El Celler del Pepet