Menús

Menú Degustació Pepet

Benvinguda de la casa
– Petit tast del xef amb productes de temporada

Entrant fred
– Coca de recapte amb sardina fumada i gelatina de vermut

Entrant calent
– Caneló de rostit tradicional amb beixamel trufada

Peix
– Lluç de palangre amb cremós de coliflor i salsa suquet

Carn
– Xai d’Osona a baixa temperatura amb parmentier de patata i espàrrecs verds

Pre-postres
– Sorbet de poma verda amb toc d’anís

Postres
– Crema catalana reinventada amb gelat de canyella

110€

Menú Experiència Celler

Benvinguda sensorial
– Bombó líquid de formatge d’Osona i codonyat

Tapetes del territori
– Degustació de tres tapes inspirades en productes locals

Mar i muntanya
– Calamar farcit de botifarra negra sobre parmentier d’all escalivat

Arròs gastronòmic
– Arròs melós de bolets i tòfona amb pols de pernil ibèric

Peix de temporada
– Corball amb salsa d’ametlles, flor de fonoll i pèsols del Maresme

Carn amb tradició
– Vedella ecològica amb reducció de vi ranci i pastanagues confitades

Pre-postres
– Infusió freda de llimona i alfàbrega

Postres
– Xocolata, oli d’oliva i sal: textures, aromes i records

Final dolç
– Selecció de dolços artesanals amb cafè o infusió

210€