Tot va començar amb una idea senzilla: cuinar com ho feien els nostres avis, però amb ulls de present. El Celler del Pepet neix de quatre amics apassionats per la cuina, la terra i les històries que s’expliquen al voltant d’una taula. Ens uneix la voluntat de recuperar l’essència de la gastronomia catalana i portar-la a un nou nivell, amb sensibilitat, respecte i creativitat.
Vam trobar una masia antiga al cor d’Osona, envoltada de camps i silenci, i vam saber que aquell era el lloc. La vam restaurar mantenint el seu esperit rústic, però donant-li un aire acollidor i elegant, pensat per a aquells que busquen alguna cosa més que un bon àpat.
El nom, El Celler del Pepet, és un homenatge a la memòria, a les arrels i a aquella manera de fer on el temps no tenia pressa i tot es feia amb les mans i el cor.
Avui, seguim cuinant amb aquesta mateixa filosofia: producte de proximitat, menús que canvien amb les estacions i una experiència que emociona. Ens agrada pensar que cada persona que entra al nostre restaurant forma part d’aquesta història.
Benvinguts a casa nostra.


:format(jpg)/f.elconfidencial.com%2Foriginal%2Fcb1%2F27e%2F700%2Fcb127e700e4bfacacb61ff2affbe7c94.jpg)